Somlo Spirit

Bejelentkezés

Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse

Italaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk.


Elmúlt már 18 éves?

Kóstolóház

Kóstolóház

Hazánk időjárása, klímája, talaja kiválóan alkalmas arra, hogy földjén lédús, édes, zamatos gyümölcsök teremjenek. Valószínűleg ezt a megállapítást nemcsak a nemzeti büszkeség mondatja velünk, mert járjunk bárhol a világon, az itt honos fajtáknál finomabbat aligha kapunk máshol és ezt a hozzánk látogató külföldi vendégek is elismerik. Ezt az aromagazdagságot már elődeink is igyekeztek megőrizni és lekvárként, vagy párlatként eltenni a hideg téli napokra, amikor jólesik visszaidézni a forró nyári napokat.

A valódi magyar pálinka azzal a szándékkal készül, hogy aki fogyasztja, megismerje az itteni gyümölcsök illatát, utánozhatatlan tüzét és ízeit. Az igazi minőségi italhoz hibátlan, kitűnő minőségű alapanyagra van szükség. Szerencsére a Somló-hegy környékén és a közeli Balaton-felvidéken nagyszerű szakemberek dolgoznak azon, hogy a lehető legfinomabb gyümölcsök teremjenek. Főzőnkben arra törekszünk, hogy ezekből minden érzékszervet elvarázsoló párlatot alkossunk.

Kóstolóház

Vendégeknek
szóló ajánlatok

Legalább 6 fős csoport esetén - amennyiben minimum 6 fajta pálinkát kóstolnak - előre egyeztetett időpontban a nyitvatartási időn kívül is tudjuk fogadni vendégeinket.

Ajánlatok letöltése

Program, itallap

Itallap letöltése
Program, itallap

Főzde

A minőségi párlathoz szükséges hibátlan, kitűnő minőségű alapanyagot a Somló hegy környékén és a közeli Balaton-felvidéken kiváló szakértelemmel termelt gyümölcsösök adják. Ízig vérig magyar!

Tovább

Kínálatunkból

Sajtó- figyelő

Tekintse meg a rólunk írt cikkeket!

Továbbiak
A Somlói

A Somlói

A NagySomlói Borvidék Hegyközsége 2014. nyarán alapított egy nonprofit Kft-t a legnagyobb somlói borászatok vezetésével, amely a közös marketing kommunikáció működtetésére, közösségi programok finanszírozására és összefogására helyezi a fő hangsúlyt. A market…

Tovább
A legkisebb borvidék a legnagyobb kincsek között

A legkisebb borvidék a legnagyobb kincsek között

Magyarország legkisebb borvidéke, nászéjszakák bora, juhfark, tanúhegy… ezek jutnak eszünkbe először, ha Somló nevét halljuk. Mit kell tudni ezeken kívül a varázslatos borvidékünkről? Mindössze 550 hektáron terül el...

Tovább